sloopbedrijf en
asbestsaneerder

In ruim 25 jaar is Van Groningen Sloopwerken uitgegroeid tot een allround sloopbedrijf en asbestsaneerder. Deskundig, veilig en met liefde vragen we sloopvergunningen aan, halen wij gebouwen naar beneden, verwijderen we asbest, maken we grond bouwrijp en leveren we menggranulaat. Als betrouwbare partner van overheidsinstellingen, woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren.

Over ons

Allround sloopbedrijf en asbestsaneerder

Alles in eigen beheer

U verder helpen, dat is onze drijfveer. Met circa 35 medewerkers zijn we actief in heel Nederland. Sinds de oprichting in 1992 maken we een continue groei door, met een vooraanstaande positie als resultaat. Onze specialismen: sloopwerken, asbestsanering en puinrecycling. Hierbij beschikken we over de nieuwste machines. Ook hebben we een eigen werf waar we puin breken, verwerken en recyclen tot menggranulaat. Dat we alles in eigen beheer doen, levert u alleen maar voordeel op wat betreft efficiëntie en kosten.

Benodigde certificaten

Onze certificeringen onderschrijven onze kennis van amoveren, asbestsanering en puinrecycling. En daar zijn we trots op. Maar techniek en regelgeving veranderen snel, dus bij de tijd blijven vinden wij net zo belangrijk. Ambitieus als we zijn, volgen we alle ontwikkelingen op de voet. En maken die ons eigen als we u zo beter kunnen helpen. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij VERAS, de branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven.

Afspraak is afspraak

Persoonlijk contact staat bij alles wat we doen voorop. Zo spreken wij u liever even aan de telefoon dan dat we een e-mail sturen. Onze betrokken professionals hebben hart voor de zaak en dat merkt u. Zo zeggen wij niet gauw nee. Ook werken we professioneel, vakkundig en snel. Met een mentaliteit van no-nonsense en afspraak is afspraak. Wat wij het allerbelangrijkste vinden? Goed werk afleveren én prettig samenwerken.

Waarom Van Groningen Sloopwerken?

  • Continue kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
  • Alles onder één dak
  • Snel, efficiënt en betrokken
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke benadering

Weten hoe Van Groningen Sloopwerken u verder kan helpen?

Bel 0187-487551 voor alle mogelijkheden.

Neem contact op

Sloopwerken

Bekijk deze expertise

Asbestsanering

Bekijk deze expertise

Menggranulaat

Bekijk deze expertise
Asbestverwijdering
SVMS-007
ISO 9001
VCA**
BRL SIKB 7000
sluiten x
sluiten x
sluiten x
sluiten x
Wonen op Flakkee
Gemeente Rotterdam
Gemeente Dordrecht
Oost West Wonen
Gemeente Delft
Gemeente Goeree-Overflakkee
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460