sloopbedrijf en
asbestsaneerder

Over ons

Allround sloopbedrijf en asbestsaneerder

Van Groningen Sloopwerken is in 25 jaar uitgegroeid tot een allround sloopbedrijf en asbestsaneerder. Deskundig, veilig en met zorg verzorgen wij uw project, vragen wij sloopvergunningen aan, halen wij gebouwen naar beneden, verwijderen wij asbest, maken we grond bouwrijp en leveren we menggranulaat. Wij zijn betrouwbaar partner van: Overheidsinstellingen, Woningcorporaties, Gemeenten, Zorginstellingen, Aannemers, Projectontwikkelaars en Particulieren

Alles in eigen beheer

U verder helpen, dat is onze drijfveer. Met circa 55 medewerkers zijn we actief in heel Nederland. Sinds de oprichting in 1992 maken we een continue groei door, met een vooraanstaande positie als resultaat. Onze specialismen: sloopwerken, asbestsanering, Chroom 6 sanering, bodemsanering en puinrecycling. Hierbij beschikken wij over de nieuwste machines om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Ook hebben we een eigen terrein waar we puin breken, verwerken en recyclen tot menggranulaat. Dat we alles in eigen beheer doen, levert u alleen maar voordeel op wat betreft duurzaamheid, efficiëntie en kosten.

Benodigde certificaten

Onze certificaten onderschrijven onze kennis van amoveren, asbestsanering, Chroom 6 sanering, bodemsanering en puinrecycling.

Daar zijn wij trots op!

Omdat techniek en regelgeving snel veranderen vinden wij het belangrijk om bij de tijd te blijven. Ambitieus als we zijn, volgen we alle ontwikkelingen op de voet en maken we die ons eigen, zodat wij u vakkundig van dienst kunnen zijn. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij VERAS, de branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven.

Afspraak is afspraak

Persoonlijk contact staat bij alles wat we doen voorop. Zo spreken wij u liever even aan de telefoon dan dat we een e-mail sturen. Onze betrokken professionals hebben hart voor de zaak en dat merkt u. Zo zeggen wij niet snel nee. Wij werken professioneel, vakkundig en snel. Met een mentaliteit van no-nonsense en afspraak is afspraak.

Waarom Van Groningen Sloopwerken?

  • No-Nonsense
  • Continue kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
  • Alles onder één dak
  • Snel, efficiënt en betrokken
  • Afspraak is afspraak
  • Persoonlijke benadering

Weten hoe Van Groningen Sloopwerken u verder kan helpen?

Bel 0187-487551 voor alle mogelijkheden.

Neem contact op

Sloopwerken

Bekijk deze expertise

Asbestsanering

Bekijk deze expertise

Menggranulaat

Bekijk deze expertise
Asbestverwijdering
SVMS-007
ISO 9001
VCA**
sluiten x
sluiten x
sluiten x
sluiten x
Wonen op Flakkee
Gemeente Rotterdam
Gemeente Dordrecht
Oost West Wonen
Gemeente Delft
Gemeente Goeree-Overflakkee
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460