Met oog voor
onze leefomgeving

Zakendoen met oog voor onze leefomgeving is wat Van Groningen Sloopwerken doet. Want hoe slimmer wij werken, hoe beter dat is voor onze mensen, onze omgeving en onze planeet. Daar dragen wij heel graag ons steentje aan bij.

Maatschappelijk betrokken

Wij dragen graag een steentje bij

Goed scheiden

Sloopmateriaal goed scheiden is zorgdragen voor het milieu. Zo kan het hergebruikt of gerecycled worden. Met als resultaat: minder verbranding en dus minder schadelijke stoffen in de lucht.

 Op locatie verwerken

Puin uit sloopwerkzaamheden kunnen wij op locatie breken en verwerken tot menggranulaat. We kunnen het direct vervoeren naar de volgende bestemming. Dat scheelt in kilometers en dus CO2-uitstoot.

Tweede leven

Bij Van Groningen Sloopwerken krijgen restmaterialen een tweede leven. Tweedehands bouwmaterialen zoals kozijnen, deuren, radiatoren en sloophout worden aangeboden tegen een vriendelijk tarief. Maar recycling van bouwmaterialen gebeurt ook ter plekke op de slooplocatie. Wij halen het eruit, u neemt het direct mee. Op en top duurzaam.

Veilig werken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ook oog hebben voor onze mensen. Daarom creëren wij een veilige werkomgeving, waar medewerkers graag willen zijn. Zo werken wij met het allerbeste materieel en altijd volgens de wet- en regelgeving.

Oog voor lokaal

Als het even kan ondersteunen wij onze lokale omgeving in natura. Met donaties van gerecycled puin aan bijvoorbeeld verenigingen en culturele centra.

Social return

In samenwerking met arbeidsbureaus en arbeidsbemiddelaars besteden wij aandacht aan opleiding en ontwikkeling van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460