menggranulaat
van hoge kwaliteit

Menggranulaat

expertise

Op het terrein van Van Groningen Sloopwerken breken en verwerken wij puin tot menggranulaat van hoge kwaliteit. Dit puin is afkomstig van onze sloopwerken of is gestort door particulieren. Door het gemengd breken van betonpuin met metselwerkpuin bieden wij u het beste menggranulaat voor het verharden van wegen of terreinen.

Grondstof voor menggranulaat

We hergebruiken niet alleen ons eigen puin, ook uw puin verwerken wij op een duurzame manier tot hoogwaardig menggranulaat. Dus bent u bezig op uw project of heeft u zelf een muurtje gesloopt? Breng dan het gebroken beton- en metselwerk naar onze professionele puinverwerkingswerf in Middelharnis. De eerste stap naar steenrecycling.

Goed voor het milieu

Menggranulaat bestaat uit gerecycled puin en is een secundaire bouwstof. Het levert een positieve bijdrage aan het terugdringen van het gebruik van primaire grondstoffen. Op en top duurzaam dus.

Goed om te weten

Ook particulieren kunnen menggranulaat door onze vrachtwagens op locatie laten bezorgen.

Voor meer informatie of een prijsopgave, bel 0187-487551

Wij adviseren u graag!

Neem contact op
Asbestverwijdering
SVMS-007
ISO 9001
VCA**
BRL SIKB 7000
sluiten x
sluiten x
sluiten x
sluiten x
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 492