menggranulaat
van hoge kwaliteit

Op het terrein van Van Groningen Sloopwerken breken en verwerken wij puin tot menggranulaat van hoge kwaliteit. Dit puin is afkomstig van onze sloopwerken of is gestort door particulieren. Door het gemengd breken van betonpuin met metselwerkpuin bieden wij u het beste menggranulaat voor het verharden van wegen of terreinen.

Menggranulaat

expertise

Grondstof voor menggranulaat

We hergebruiken niet alleen ons eigen puin, ook uw puin verwerken wij op een duurzame manier tot hoogwaardig menggranulaat. Dus bent u bezig op uw project of heeft u zelf een muurtje gesloopt? Breng dan het gebroken beton- en metselwerk naar ons terrein in Middelharnis, waar wij het op een professionele manier verwerken.

Goed voor het milieu

Menggranulaat bestaat uit gerecycled puin en is een secundaire bouwstof. Het levert een positieve bijdrage aan het terugdringen van het gebruik van primaire grondstoffen. Op en top duurzaam dus.

Goed om te weten

Ook particulieren kunnen menggranulaat door onze vrachtwagens op locatie laten bezorgen.

Voor meer informatie of een prijsopgave, bel 0187-487551

Wij adviseren u graag!

Neem contact op
Asbestverwijdering
SVMS-007
ISO 9001
VCA**
sluiten x
sluiten x
sluiten x
sluiten x
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460