Sloopwerken

expertise
Ontmantelen antennemast
Sloop 3 loodsen en een woonhuis
Sloop van 42 woningen

Al sinds 1992 zijn wij een betrouwbare en gecertificeerde partner voor renovatie- en totaalsloop voor overheidsinstellingen, woningcorporaties, gemeenten, bedrijven, aannemers en particulieren. Met onze specialistische kennis en gedegen vakmanschap halen wij met beleid een gebouw naar beneden. En indien gewenst nemen wij u ook het gehele voortraject uit handen zoals asbestinventarisaties en vergunningsaanvragen.

Grote en kleine sloopwerken

Ook voor een enkel muurtje slopen, het uithakken van een vloer of het afbreken van een garage bent u bij ons aan het juiste adres. Ongeacht hoe groot of klein uw opdracht is, onze professionals zijn u graag van dienst. Toegewijd, betrokken en no-nonsense.

Alles onder één dak

Als specialist voeren we alle sloopactiviteiten uit in eigen beheer. Dit betekent dat wat wij slopen ook direct door ons wordt afgevoerd en gerecycled. Restmateriaal sorteren wij ter plaatse op uw slooplocatie. Dat wij alles in eigen beheer doen, heeft een positief effect op efficiëntie en kosten. Wij zorgen ervoor dat alle sloopprocessen naadloos op elkaar aansluiten.

Professioneel materieel

Veiligheid staat voorop. Net zoals het werk snel en goed uitvoeren. Omdat wij met het modernste materieel werken zijn wij in staat vakkundig elk bouwwerk te renoveren, te demonteren of te strippen. Al het gemengd puin sorteren wij en voeren wij af conform wet- en regelgeving.

Puinbreken op locatie

Bij grotere sloopprojecten kunnen wij het beton- en metselwerk op locatie breken en scheiden. Dit betekent ook dat wij het gebroken puin direct kunnen verplaatsen naar de bestemming waar het wordt verwerkt.

GOED OM TE WETEN

Wij zijn 24/7 bereikbaar bij calamiteiten.

Een gebouw veiligstellen na bijvoorbeeld een uitslaande brand? Bel dan direct 06-53 90 06 76.

Wilt u in goed overleg uw sloopwerken professioneel en duurzaam laten uitvoeren?

Bel 0187-487551 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op
Asbestverwijdering
SVMS-007
ISO 9001
VCA**
sluiten x
sluiten x
sluiten x
sluiten x
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460