Gecertificeerd in
asbestsanering

Er komt heel wat kijken bij het saneren van asbest. Alleen gecertificeerde bedrijven weten hoe ze asbest veilig en goed kunnen saneren, zonder de volksgezondheid in gevaar te brengen. Sinds 2010 is Van Groningen Sloopwerken gecertificeerd en gespecialiseerd in asbestsanering. Bij alle soorten sloopwerkzaamheden is het van groot belang om rekening te houden met asbest. Met al die jaren ervaring hebben wij voor elke situatie de juiste oplossing.

Asbestsanering

expertise

Deskundige medewerkers

Na het behalen van het Procescertificaat Asbestverwijdering zijn onze eigen medewerkers opgeleid tot Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA) en Deskundig Asbestverwijderaar (DAV). Deze inmiddels zeer ervaren asbestspecialisten herkennen alle soorten asbest, werken zorgvuldig in zogeheten ‘containment’, weten om te gaan met gevaarlijke stoffen, kennen het gevaar van brand en explosie, werken veilig met de best bestaande technieken en weten hoe ze zichzelf goed moeten beschermen. Want met asbestsanering mag niets misgaan; niets mag aan het toeval worden overgelaten. Daarom weten opdrachtgevers ons te vinden voor de meest complexe projecten.

Asbest veilig afvoeren

Van een asbesthoudende lijmlaag en golfplaten tot het zeer gevaarlijke spuitasbest: onze experts verwijderen alles snel, veilig en vakkundig. En ook voor het afvoeren van asbest bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard volgens de wet- en regelgeving.

DAG EN NACHT BEREIKBAAR BIJ CALAMITEITEN

Constateert u asbest bij renovatiewerkzaamheden of ontdekt u een illegale storting in openbaar gebied? Roep dan direct de hulp in van onze gediplomeerde vakmensen via 06-53900676.

Meer informatie over asbestsanering of een offerte aanvragen?

Bel dan 0187-487551. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op
Asbestverwijdering
SVMS-007
ISO 9001
VCA**
sluiten x
sluiten x
sluiten x
sluiten x
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460